GGZ Recruitment

GGZ Recruitment is de plek voor iedereen die interesse heeft of zich bezig houdt met recruitment vraagstukken, werving en selectie, (online) marketing en arbeidsmarktcommunicatie in de geestelijke gezondheidszorg. De arbeidsmarkt binnen de GGZ is zeer dynamisch en verandert in een rap tempo. Speciale technieken worden gebruikt om meer zorgpersoneel aan te trekken en te behouden. Concurrentie tussen instellingen wordt steeds prominenter en agressiever terwijl er tegelijkertijd meer naar samenwerking wordt gezocht. Wat is de rol van de recruiter en HR-specialist binnen dit geheel? GGZ Recruitment probeert je op weg te helpen binnen de wereld van recruitment. Jij vindt daarom op de website interessante artikelen die je kunt gebruiken bij je communicatie uitingen, strategische marketingsbeslissingen en beleidsvraagstuken.

Arbeidsmarktcommunicatie

Communicatie is belangrijk. Zonder communicatie bereik je slechts een klein deel van je doelgroep. In de GGZ is externe communicatie richting patiënten, naasten en verwijzers belangrijk, maar door krapte op de arbeidsmarkt komt de focus steeds meer te liggen op strategische arbeidsmarktcommunicatie. Wie is je doelgroep? Hoe bereik jij je doelgroep effectief met welke boodschap op welk specifiek moment?

Recruitmentmarketing in de GGZ

Laat zien wat je hebt en wees daar trots op! Marketing is niet alleen weggelegd voor commerciële bedrijven. Ook binnen de GGZ is het belangrijk om je te presenteren als dé nummer één werkgever voor jouw doelgroep. Employer branding is daarom van essentieel belang.

Werving en Selectie

Als HR-specialist weet je als geen ander hoe belangrijk een soepel werving en selectie proces binnen de GGZ is. Vacatureteksten, de juiste tone of voice en klantvriendelijkheid zijn speerpunten.

Contact met GGZ Recruitment

Wil je meer informatie over personeelswerving in de wereld van de GGZ? Neem dan contact op met GGZ Recruitment.

GGZ Recruitment | Autoriteit op het gebied van wervingsvraagstukken in de (geestelijke) gezondheidszorg

© 2019 www.ggzrecruitment.nl