Vacatures laten schrijven

Het laten schrijven van vacatures kan door GGZ Recruitment. Zoek je een bedrijf dat vacatures voor jou gaat schrijven? Zoek ik dat geval niet verder en schakel ons in om de juiste tone of voice te vinden en te presenteren. Zorg dat jouw doelgroep optimaal wordt bereikt.

Vacatureteksten laten schrijven

Een vacature moet jouw doelgroep verleiden tot een sollicitatie. Daarnaast kan een vacature jouw doelgroep ook inspireren en motiveren. Een vacaturetekst vertelt over jouw instelling, de afdeling, het team en probeert kort en bondig de geïnteresseerde te prikkelen. Het valt niet mee om een goede vacaturetekst te schrijven. Vaak is er niet genoeg tijd om een uitstekende tekst te presenteren en blijft het bij een vacature die meerdere keren wordt gebruikt. Dit is niet wat je wilt.

Vacatures die verrassen

Saaie en lange vacatures zijn absoluut uit den boze.  Een vacature moet juist prikkelen, verrassen en wellicht het meest belangrijke is dat de tekst ook gaat informeren. De informatie kan kort en bondig, maar de kern van de functie moet altijd goed naar voren komen. Een vacature moet verrassen en stimuleren. Om dit voor elkaar te krijgen moet je aandacht schenken aan vacature. GGZ Recruitment gaat dit voor jou doen. De kans op een geschikte sollicitant is dan veel groter.

GGZ Recruitment vacatures laten schrijven

Jij zoekt een vacature voor de werving van GZ-psycholoog, Verzorgenden IG, Psychiaters, Verpleegkundig Specialisten of HBO/MBO Verpleegkundigen? Neem dan contact op met GGZ Recruitment en vertel ons meer over de instelling waar je werkt en wat je precies zoekt.

GGZ Recruitment | Autoriteit op het gebied van wervingsvraagstukken in de (geestelijke) gezondheidszorg

┬ę 2019 www.ggzrecruitment.nl